! ! ! U kan de foto’s terugvinden op de volgende link  https://photos.app.goo.gl/9PvPKbwKZ2ge3gak6 

 

Beste fietsvrienden,

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we onze fietstocht “La Flèche Andennaise Classic” organiseren op dinsdag 18 april, de dag voor de professionele wedstrijd.

Er worden 3 ritten aangeboden, een eenvoudig circuit van 53 km, een 97 km met een D+ van 1478 m en een groot circuit van 153 km met een D+ van +/- 2225 m (beschikbaar op OpenRunner parcoursnummer 16408915). Volledig bewegwijzerde routes en links voor uw GPS zijn aanwezig. U kan vertrekken vanaf 7 uur.

De eerste deelnemers krijgen een kopje koffie aangeboden.

Zoals elk jaar kun je de finale en de belangrijkste beklimmingen van de profrace ontdekken en heb je zeker de kans om de profs te ontmoeten tijdens hun training en verkenning van het circuit.

Wij bieden u twee ruime en heerlijke bevoorradingen aan, één in Durbuy en de tweede op de top van de mythische muur van Hoei.

Bij uw terugkeer in het complex wordt u gratis een kleine snack (pasta) aangeboden.

De club wenst u veel succes en bedankt u alvast voor uw deelname.

 

Jean-Pierre MASSET  Secretaris.

jeanpierre.masset@live.fr

 

 

—————————————————-

 

Beste fietsvrienden,

L’Association Cyclos Andenne heet u van harte welkom op hun nieuwe website.

Wanneer we deze website zijn beginnen te ontwerpen zijn we van een lege pagina begonnen. U, de fietser, staat centraal in het concept van onze website.

Onder de rubriek “Organisaties” kan u alle informatie betreffende de rit terug vinden (datum, afstand, hoogtemeters én -profiel, gpx file, enz.). Na elke organisatie zullen we ook een verslagje schrijven.

Bent u op zoek naar een foto? Die zal u ongetwijfeld terugvinden onder de rubriek “Foto’s” (zelfs tot 3 jaar terug in de tijd ?) Na elke organisatie zullen we zo snel mogelijk de foto’s online zetten.

De rubriek “Bestuur” geeft u een overzicht van de mensen die de dagelijkse werking van de club verzekeren. Zij zijn, samen met de anderen leden, de drijvende kracht achter onze fijne fietsclub.

De rubriek “La vie du club” (zie Franstalige versie van de website) geeft u een inkijk op onze activiteiten: souper spaghetti, souper annuel, algemene ledenvergadering, foto’s van onze fietstochten MTB én koersfiets, semaine fédérale internationale de cyclotourisme, enz..

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons. Onderaan elke pagina, kan u een contact formulier invullen. We zullen u met plezier alle informatie geven.

Het bestuur hoopt van harte dat jullie deze website leuk vinden en hopelijk tot binnenkort op één van onze organisaties.

 

André Mouton
Ere-voorzitter