Beste fietsvrienden,

We hebben het genoegen onze laatste fietsrit van het seizoen “Op de wegen van André MOUTON” te organiseren, gepland op zaterdag 16 september vanaf het sportcomplex Arena, rue Docteur Melin, 14 te 5300 Andenne.

U kan zich ter plaatse van 8.00 tot 10.00 uur registreren op de dag van de fietsrit. Bewegwijzering, kaarten en GPS-link. Koffie wordt aangeboden aan de deelnemers.

Er zijn twee parcours voorzien: een parcours van 48 km en een lang parcours van 89 km met 634 m hoogtemeters die kriskras door vredige en relatief rustige wegen lopen. Ravito op de 89 km in Remicourt.

Zoals gewoonlijk zal het sportcomplex u bij terugkomst verwelkomen.

De club wenst u alvast een mooie rit en bedankt voor uw deelname.

Jean-Pierre MASSET  Secretaris.

secretaire@cyclandenne.be


Dank voor uw deelname aan de MTB des Ours op zondag 27 augustus.

U vindt alle foto’s hier.

 

Beste fietsvrienden,

L’Association Cyclos Andenne heet u van harte welkom op hun nieuwe website.

Wanneer we deze website zijn beginnen te ontwerpen zijn we van een lege pagina begonnen. U, de fietser, staat centraal in het concept van onze website.

Onder de rubriek “Organisaties” kan u alle informatie betreffende de rit terug vinden (datum, afstand, hoogtemeters én -profiel, gpx file, enz.). Na elke organisatie zullen we ook een verslagje schrijven.

Bent u op zoek naar een foto? Die zal u ongetwijfeld terugvinden onder de rubriek “Foto’s” (zelfs tot 3 jaar terug in de tijd ?) Na elke organisatie zullen we zo snel mogelijk de foto’s online zetten.

De rubriek “Bestuur” geeft u een overzicht van de mensen die de dagelijkse werking van de club verzekeren. Zij zijn, samen met de anderen leden, de drijvende kracht achter onze fijne fietsclub.

De rubriek “La vie du club” (zie Franstalige versie van de website) geeft u een inkijk op onze activiteiten: souper spaghetti, souper annuel, algemene ledenvergadering, foto’s van onze fietstochten MTB én koersfiets, semaine fédérale internationale de cyclotourisme, enz..

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons. Onderaan elke pagina, kan u een contact formulier invullen. We zullen u met plezier alle informatie geven.

Het bestuur hoopt van harte dat jullie deze website leuk vinden en hopelijk tot binnenkort op één van onze organisaties.

 

André Mouton
Ere-voorzitter