Flèche Andennaise Classic

Beste fietsvrienden,

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we onze fietstocht "La Flèche Andennaise Classic" organiseren op dinsdag 19 april, de dag voor de professionele wedstrijd.

LET OP, de datum op de federale kalender is onjuist. De UCI World Tour wedstrijd La Flèche Wallonne (Waalse Pijl) die aanvankelijk op woensdag 27 april stond gepland, is vervroegd naar woensdag 20 april. Aangezien het traditioneel is om onze FAC de dag voor de profrace te organiseren, bevestigen we dat de datum van onze organisatie dinsdag 19 april is. Het vertrek is vanaf het sportcomplex Aréna d'Andenne, rue Docteur Mélin, 14, 5300 Andenne.

Er worden 3 parcoursen aangeboden, een eenvoudig circuit van 50 km, een 92 km met een D+ van 1131 m en een groot circuit van 150 km met een D+ van 2068 m. Volledig bewegwijzerde routes en links voor uw GPS zijn aanwezig. U kan vertrekken vanaf 7 uur.

De eerste deelnemers krijgen een kopje koffie aangeboden.

Zoals elk jaar kun je de finale en de belangrijkste beklimmingen van de profrace ontdekken en heb je zeker de kans om de profs te ontmoeten tijdens hun training en verkenning van het circuit.

Wij bieden u twee ruime en heerlijke bevoorradingen aan, één in Hamoir en de tweede op de top van de mythische muur van Hoei.

Bij uw terugkeer in het complex wordt u gratis een kleine snack (pasta) aangeboden.

De club wenst u veel succes en bedankt u alvast voor uw deelname.

Jean-Pierre MASSET  Secretaris.


150 km

Powered by Wikiloc

92 km

Powered by Wikiloc

50 km

Powered by Wikiloc

Hourly Schedule

Vertrekuren

8u00 - 10u00
Vertrek 50 km
0 Bevoorrading
7u00 - 9u30
Vertrek 100 km
1 Bevoorrading Brevet BAD
7u00 - 9u00
Vertrek 150 km
2 Bevoorrading Brevet BAD