Beste fietsvrienden,

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we zaterdag 11 september onze laatste fietstocht van het seizoen organiseren nl. “sur les routes d’André Mouton”.

Er zijn geen voorinschrijvingen, wel inschrijvingen ter plaatse van 8 tot 10 uur op de dag van de fietstocht, bewegwijzering op de grond en gps-link (ter plaatste te scannen).

LET OP: Wijziging van de plaats van vertrek. Omwille van een sportief evenement in het sportcomplex Arena, zijn we genoodzaakt om uit te wijken naar het sportcomplex van Seilles, rue Ferdinand Hendschel 40 in 5300 Seilles.

Wij bieden jullie 2 afstanden aan, een 50 km en een 90 km met een D+ van 634 m die over rustige en mooie wegen gaan.

De club wenst u alvast een goede fietstocht en bedankt u alvast voor uw deelname.

 

Jean-Pierre MASSET Secretaris.

 

—————————————————-

Beste fietsvrienden,

L’Association Cyclos Andenne heet u van harte welkom op hun nieuwe website.

Wanneer we deze website zijn beginnen te ontwerpen zijn we van een lege pagina begonnen. U, de fietser, staat centraal in het concept van onze website.

Onder de rubriek “Organisaties” kan u alle informatie betreffende de rit terug vinden (datum, afstand, hoogtemeters én -profiel, gpx file, enz.). Na elke organisatie zullen we ook een verslagje schrijven.

Bent u op zoek naar een foto? Die zal u ongetwijfeld terugvinden onder de rubriek “Foto’s” (zelfs tot 3 jaar terug in de tijd ?) Na elke organisatie zullen we zo snel mogelijk de foto’s online zetten.

De rubriek “Bestuur” geeft u een overzicht van de mensen die de dagelijkse werking van de club verzekeren. Zij zijn, samen met de anderen leden, de drijvende kracht achter onze fijne fietsclub.

De rubriek “La vie du club” (zie Franstalige versie van de website) geeft u een inkijk op onze activiteiten: souper spaghetti, souper annuel, algemene ledenvergadering, foto’s van onze fietstochten MTB én koersfiets, semaine fédérale internationale de cyclotourisme, enz..

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons. Onderaan elke pagina, kan u een contact formulier invullen. We zullen u met plezier alle informatie geven.

Het bestuur hoopt van harte dat jullie deze website leuk vinden en hopelijk tot binnenkort op één van onze organisaties.

 

André Mouton
Ere-voorzitter