Beste fietsvrienden,

 

We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we onze fietstocht “Andenne Aywaille Andenne” organiseren op zaterdag 9 juli, vertrek aan het sportcomplex van Andenne, rue Docteur Mélin, 14..

Wij bieden jullie 4 parcoursen aan, een eenvoudig circuit van 50 km, een 85 km met een D+ van 939m, een 110km met een D+ van 1182m en een groot circuit van 150km met een D+ van 1729m.

De routes zijn volledig uitgepijld. Links voor uw GPS zijn aanwezig bij de inschrijving.

Dit jaar hebben wij ook ons parcours aangepast, wij bieden namelijk de mogelijkheid om de mooie en gevreesde La Redoute te beklimmen, indien u het groot parcours volgt.

Wij bieden u twee of drie (naargelang het gekozen circuit) ruime en heerlijke bevoorradingen aan, twee in Hamoir aan de oevers van de l’Ourthe en een derde in Bois Borsu.

U kan vertrekken vanaf 7 uur en de eerste deelnemers krijgen een kopje koffie aangeboden.

De club wenst u veel succes en bedankt u alvast voor uw deelname.

 

Jean-Pierre MASSET  Secretaris.

jeanpierre.masset@live.fr

 

 

—————————————————-

 

Beste fietsvrienden,

L’Association Cyclos Andenne heet u van harte welkom op hun nieuwe website.

Wanneer we deze website zijn beginnen te ontwerpen zijn we van een lege pagina begonnen. U, de fietser, staat centraal in het concept van onze website.

Onder de rubriek “Organisaties” kan u alle informatie betreffende de rit terug vinden (datum, afstand, hoogtemeters én -profiel, gpx file, enz.). Na elke organisatie zullen we ook een verslagje schrijven.

Bent u op zoek naar een foto? Die zal u ongetwijfeld terugvinden onder de rubriek “Foto’s” (zelfs tot 3 jaar terug in de tijd ?) Na elke organisatie zullen we zo snel mogelijk de foto’s online zetten.

De rubriek “Bestuur” geeft u een overzicht van de mensen die de dagelijkse werking van de club verzekeren. Zij zijn, samen met de anderen leden, de drijvende kracht achter onze fijne fietsclub.

De rubriek “La vie du club” (zie Franstalige versie van de website) geeft u een inkijk op onze activiteiten: souper spaghetti, souper annuel, algemene ledenvergadering, foto’s van onze fietstochten MTB én koersfiets, semaine fédérale internationale de cyclotourisme, enz..

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met ons. Onderaan elke pagina, kan u een contact formulier invullen. We zullen u met plezier alle informatie geven.

Het bestuur hoopt van harte dat jullie deze website leuk vinden en hopelijk tot binnenkort op één van onze organisaties.

 

André Mouton
Ere-voorzitter